GASTRONOMIA

          Destaca a Benigànim l’elaboració de l'arrop i talladetes. L’arrop i talladetes és un producte elaborat a partir de figues seques, raïm i carabassa. L’obtenció del dolç és prou simple i continua fent-se segons el mètode tradicional. La tradició, elaboració i comercialització d’aquest producte es remunta a Benigànim a principis de segle. El 1952 hi havia en la població més de 70 persones dedicades a produir aquest dolç.

 

Plats típics:

          Dolços a base d’arrop, els recorden les dones però no l’elaboren, com la coca d’arrop. Cal destacar altres plats típics i que ací també s’elaboren amb la seua particularitat com l’arròs al forn, l’arròs caldós, la paella...

          També disposem de dolços típics de diferents èpoques de l’any com la mona de Pasqua, la fogassa de Tots Sants, dolços de Nadal (especialment els pastissos de moniato) i altres com els rotllos d’aiguardent.