Espai Jove

L’Esp@i Jove de Benigànim és un centre destinat  a la joventut com a una alternativa d’oci que acollirà activitats de caràcter social i cultural.  Com a servei municipal, un dels principals objectius és canalitzar les inquietuds dels joves del municipi, mitjançant programes i activitats per a l’ocupació del temps lliure, a la vegada que promoure l’associacionisme, la formació, informació, comunicació i producció cultural dels joves. 

Per a tot això, l’edifici disposa de 1.375 m2 dividit en dos plantes  de 904 m2 en la planta baixa, que disposa d’una zona recreativa d’oci amb sala d’estar i cafeteria, una ludoteca. Una àrea jove amb ordinadors, zona WIFI i accés a internet ( caldrà omplir una fitxa d'usuari),  zona d’estudis  per a poder realitzar tasques els estudiants, viatgeteca, i un Punt d’Informació Juvenil. 

La primera planta, de 453 m2, disposa de 5 sales a disposició i  destinades a totes les entitats i associacions,  tant juvenils com culturals o socials, per a poder fer les seues reunions, tallers o activitats, i un saló d’actes i projeccions amb una capacitat de 100 persones.

Pots fer la teua reserva al telèfon 673346735

SI ERES JOVE I TENS ALGUNA IDEA, INICIATIVA O VOLS APORTAR ALGUN SUGGERIMENT, NO DUBTES EN POSAR-TE EN CONTACTE AMB NOSALTRES.  

HORARI  ÀREA JOVE  DE DILLUNS A DIVENDRES 

Vesprades de 17 a 20 hores  

 

CAFETERIA ZONA RECREATIVA  DE DILLUNS A DIUMENGE 

De 9 del matí a 9 de la nit

NORMES D'ÚS PER L'UTILITZACIÓ DE LES SALES DE L'EDIFICI POLIVALENT PER A USOS MULTIPLES "ESPAI JOVE"
NORMES D'ÚS PER L'UTILITZACIÓ DE LES SALES DE L'EDIFICI POLIVALENT PER A USOS MULTIPLES "ESPAI JOVE"
FITXA D'INSCRIPCIÓ DE FORMACIÓ PERMANENT