L’Ajuntament de Benigànim informa que ha sigut aprovat el Pla d’Inversions de Diputació 2020-21, que destinarà al nostre municipi una inversió de 627,279,93€. ​

Aquesta inversió es destinarà als projectes proposats pels tècnics de l’Ajuntament, entre els quals destaca la remodelació de la Plaça Mateus i carrers Reis Catòlics i Constitució, i la creació del parc de socialització canina. 

També es durà a terme el nou asfaltat dels carrers Torrella, Sant Vicent, Aurora, Ànimes, Sant Josep i Camí Corrals, i l’eliminació de barreres arquitectòniques de l’Avda. 8 de Març i dels carrers Ronda Rodat, Gandia, Quatretonda i Doctor Vicente Ranter. I la impermeabilització de la coberta de l’Auditori municipal Paco Salvador.

A més, s’instal·laran papereres destinades al reciclatge a l’Avda. Vicente Boluda Palop, Avda. Pintor Gomar i Camí València.

Es faran obres de millora de l’eficiència energètica en l’enllumenat públic del Barri de la Illeta i dels carrers Jerónimo Tarrazona, Sant Miquel, Coronel Gomar, Guzmán Cuquerella, Ànimes i Sènies. També, al carrer Ramon L’Escolà es realitzarà la instal·lació de lluminària i es crearan voreres i zones amb arbres.

Aquest pla d’inversions suposa el suport econòmic per als projectes presentats per l’Ajuntament de Benigànim, que seran una realitat durant els pròxims mesos.