L’Ajuntament de Benigànim informa que a partir de dimarts a les 00h deixarà d’estar vigent la resolució de Conselleria de Sanitat que aplicava mesures excepcionals al nostre poble.

Així, a partir de demà s'estableixen les mesures de prevenció enfront del coronavirus regulades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Publica.

▪️Mesures d’higiene, autoprotecció i distància física de 1,5m

▪️Mascareta obligatòria a partir dels 6 anys en la via pública, espais a l’aire lliure i espais tancats d’ús públic o oberts al públic i en mitjans de transport públics o privats si els ocupants no conviuen.

▪️Excepcions en l’ús de la mascareta: piscines, platges, espais de natura o d’esport, establiments de restauració mentre s’està consumint i persones amb problemes respiratoris.

▪️No es podrà fumar a la via pública mentre no es puga mantenir una distància mínima interpersonal de dos metres.

▪️Tots els actes religiosos se celebraran amb un 75% del seu aforament.

▪️Els vetlatoris i soterraments es faran amb un màxim de 25 persones en espais tancats i de 50 persones en espais a l’aire lliure.

▪️Es recomana que les reunions socials i familiars siguen d’un màxim de 10 persones, així com evitar les reunions fora del nostre grup de convivència.

▪️Les activitats culturals (museus, biblioteques, cines, teatres, etc.) es podran realitzar amb un 75% de l’aforament, i en cas d’entrada als espais per grups, aquests no podran superar les 30 persones.

Han alçat el confinament del nostre poble, però no ens relaxem. Per favor, continuem aplicant les mesures de seguretat i les recomanacions de les autoritats sanitàries, per nosaltres i per tots i totes les veïnes de Benigànim. #AniràBéSiHoFemBé