20 DE NOVEMBRE COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LA INFÀNCIA 👧👦🏼👧🏾🧒🏽

🔸Amb motiu de la celebració del Dia internacional de la infància, els dies 16, 17, 18 i 19 de Novembre a l'Auditori Municipal es representarà l’obra de teatre ¨Per norma¨, una adaptació del clàssic conte de Hansel i Gretel a càrrec de Teatre Reforma, en la qual els protagonistes viuran una aventura on aprendran que hi ha certes normes necessàries per a la convivència en harmonia.

🔸L'obra es representarà per als alumnes d'Educació Infantil i Educació Primària del C.E.I.P Beata Inés i el Col·legi La Milagrosa.

🔸L'espectacle va acompanyat d'un dossier amb els que els mestres continuaran treballant per potenciar la imaginació i la creativitat dels infants amb el repte de crear una forma nova entre les 60 formes representades a la baralla de metromio.

🔸El proper divendres 20 de novembre l'Ajuntament de Benigànim commemora el dia internacional dels Drets de la Infància amb l'objectiu de donar a conéixer els seus drets recollits en la Convenció dels drets dels xiquets i xiquetes aprovada per Nacions Unides el 20 de Novembre de 1989, es repartirà entre els xiquets i xiquetes del municipi el Manifest pels Drets de la infància.

🔸La Convenció sobre els Drets del Xiquet (CDN) és el tractat internacional adoptat per l'Assemblea General de Nacions Unides el 20 de novembre de 1989, que reconeix a totes les persones menors de 18 anys com a subjectes de ple dret. És el més àmpliament ratificat pels països del món. Per tant, els Estats Part, inclòs Espanya, estan obligats a respectar-los i fer-los complir sense distinció de raça, color, sexe, idioma, religió, opinions, procedència, posició econòmica, creences, impediments, naixement o qualsevol altra condició del xiquet, o dels seus pares.