El diputat de carreteres, Pablo Seguí, visita les obres d'eixamplament de la carretera entre Benigànim i La Pobla del Duc i aprofita per a donar a conèixer les ajudes que correspondran als municipis de la nostra comarca en el nou pla de camins i vials.
19/04/2018

La Diputació de València, en la seua aposta per la millora de la seguretat vial en la xarxa de carreteres provincials, eixamplarà i condicionarà la CV-611 que uneix Benigànim i La Pobla del Duc. Una via, en paraules del diputat de Carreteres, Pablo Seguí, “molt important per a la Vall d'Albaida”.

El responsable de l'àrea de Carreteres i Infraestructures ha visitat aquest dimecres les últimes obres realitzades per la Diputació en la comarca. Una de les actuacions que estan en marxa és la del nou accés a Benigànim, que comptarà amb carrils més amplis per a la circulació, espais més segurs, amb mitgera i vorals, i un accés per als vianants al cementeri.

Entre les obres ja finalitzades en aquesta zona està la millora de l'accés a l'estació de tren de La Pobla del Duc. Els treballs han consistit en reasfaltar la via i a senyalitzar els marges. Una altra de les actuacions completades és la construcció d'una rotonda a Aielo de Malferit, en concret, en la carretera CV-651 que uneix aquest municipi amb Moixent. L'alcalde d'Aielo de Malferit, José Luis Juan Pinter, ha destacat “l'augment de la visibilitat, seguretat i accessibilitat en l'entrada al casc urbà gràcies a aquesta nova glorieta”.

Noves ajudes

Seguí ha aprofitat la visita a La Vall d'Albaida per a donar a conèixer les ajudes que correspondran als municipis de la comarca en el marc del nou Pla de Camins i Vials, amb un pressupost de 2,2 milions d'euros. A més d'aquestes ajudes per a camins, l'àrea de Carreteres inverteix en la comarca 1,5 milions d'euros en obres de conservació i manteniment. “Enfront de les obres faraòniques, prioritzem la millora de la seguretat vial i la mobilitat, multiplicant el nombre d'actuacions i obres”, ha assegurat el diputat.

En la presentació han estat presents l'alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals, i el president de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida, Vicent Gomar, qui ha destacat “l'esforç inversor de la Diputació per a reforzar les comunicacions per carretera en la comarca, millorant accessos, interseccions i travessies”.

 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31